En oväntad natt och dag

Hej fina. Har inte blivit några updates idag. Natten och dagen blev inte riktigt som väntat och jag har behövt fokusera helt på annat. Carl hade väldigt ont i ryggen inatt, så ont att vi ringde sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle åka in till akuten. De och vi misstänkte direkt av symptomen njursten men röntgen visade inget som tydde på något sådant. 

Vi var på akuten i typ 12 timmar. Allt tog tid men de hade väldigt mycket att göra och var väldigt hjälpsamma och snälla mot oss. Det dom kom fram till var lungsäcksinflammation. Hoppas han får må bättre snart. Hemma nu ❤️. 

Är riktigt trött då det inte blivit mer än någon timmes sömn inatt men ska försöka ta tag i lite jobb som jag ligger efter med. Den här veckan blev bara värre och värre men nu kan det bara bli bättre tror jag?  

2 reaktioner på ”En oväntad natt och dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s