Nya tag efter jobbig start på veckan

God morgon fina. Alltså vilken jobbig vecka det här har varit. Först hade Carl influensa, sedan jag, sedan blev Carl sjuk igen vilket ledde till en tur till Akuten och nu är vi hemma igen och hoppas på en bättre fortsättning…

Carl blir, såklart, hemma idag. För mig blir det nya tag – en dag på jobbet. Äntligen, faktiskt. Lär ju ta ett tag att jobba ikapp men får hoppas att jag har tid och ork att ta igen en massa nästa vecka. Känner mig inte helt hundra men antar att det framför allt beror på sömnbrist.

Ha en fin dag alla! ❤️❤️❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s