Det här går inte! 

God morgon. Jag var nog lite för optimistisk och snabb med att gå tillbaka till jobbet och köra fullt ös igen. Något som kloka läsare och vänner förstod innan jag själv gjorde det. Hade klockan ställt som vanligt imorse, gick upp, tog en dusch och sminkade mig och kände bara att nej det här går inte. Jag var helt slut, huvudet värkte, snuvan var tillbaka. Gick och la mig igen. 

Idag ska jag vila upp mig så jag kan njuta i helgen. Ska ju åka och hälsa på en vän som jag inte träffat på flera år! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s