Baby shower i Stockholm 

Hej fina. Imorse flög jag från Malmö till Bromma och åkte därifrån direkt vidare mot Alvik och Tranebergsvägen för att vara med på en Baby shower! Min barndomskompis Alexandra och hennes Rasmus ska ha barn nu i sommar och Alexandras lillasyster Antonia och mamma Catharina hade planerat och anordnat detta som en överraskning:) Så fint! 

Vi var rätt många tjejer på plats hemma hos Alexandra Rasmus från typ halv tre och  vid kvart över kom de hem och Alexandra blev såklart jätteöverraskad och glad!:) Antonia och Catharina hade bakat huuur mycket som helst och dessutom en hel del glutenfritt då vi var flera där som inte äter gluten så det fanns en massa gott att gå loss på!:) 

Jag hade ju aldrig varit på en Baby shower innan men nu vet man ju hur det är! Supermysigt! Överraskning, Blöjtårta, presenter, fika och en massa häng. En kul upplevelse! Tack alla för en mysig eftermiddag! 💕

Nu är jag hemma hos bästa Ida, Jocke och lilla Signe i Uppsala. Lite reskrångel på väg hit men äntligen framme och vi har hadt en mysig kväll! Imorgon hinner vi umgås mer som tur är!:) 

God natt fina ni!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s