Bon Voyage ✈️

…till mig. God morgon fina. Igår kväll var jag, som jag alltid är, lite orolig inför min resa. Kan inte hjälpa det. Blir alltid ängslig och tänker på att dåligt som KAN inträffa men som jag egentligen aldrig varit med om. Nu sitter jag på flygbussen och är liksom på väg. Det känns bra. 

Jag ska gå på något jag aldrig varit på tidigare. Spännande! Mer om det senare! Mitt flyg avgår 11.40 och för mig känns det tight att vara på plats 10.50 men att ta den tidigare flygbussen 06.35 var ju inte riktigt ett alternativ. Det går nog bra! Ska ju inte checka in något stor resväska. 

Blivit mycket flängande och turer till Stockholm det året. Men ett av mina nyårslöften (och ambition livet ut) är ju att hälsa på och hålla kontakten med mina vänner bättre, oavsett avstånd. 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s