JAG VANN! 

Hej fina. Nu är jag hemma på lunch och har köpt med mig två sallader från favoritstället Holy Greens till mig och Carl. Han är ju fortfarande sjuk så det känns så bra att jag har så nära hem så jag kan se till att han får i sig mat ☺️. 

Nu till en jätterolig nyhet. Jag är med i Marknadsföreningen i Malmö och de anordnade en tävling där man kunde vinna en fribiljett till konferensen Webbdagarna i Malmö. Det man skulle göra för att vinna var att dela med sig av sitt bästa digitala tips och jag vann på mitt bidrag! Så kul. Särskilt eftersom jag typ aldrig vinner i utlottningar och tävlingar. De ska skriva ett litet reportage och publicera det så det delar jag senare ikväll!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s