Redo för webbdagarna + besök i helgen

God morgon fina. Idag ska jag ju på konferensen Webbdagarna som jag vann en fribiljett till. Den äger rum på Malmö Live som ligger en fem minuters promenad härifrån där jag bor. Perfekt! Det innebär att jag kan gå hemifrån lite senare och kan dricka en extra kopp kaffe hemma. 

Jag ser fram emot ny kunskap inom digital marknadsföring och hoppas att de andra som är där är sociala och vill nätverka. Vissa events jag gar gått på har de andra verkligen velat mingla men många gånger hänger de med sina kollegor bara och det känns som att man stör deras interna samtal när man presenterar sig. Trist! Hoppas på bra mingel idag:)

Bostadsföreningsmöter igår gick väl bra, det gick rätt snabbt. Carl blev suppleant. Annars var mötet rätt tråkigt faktiskt. Men trevligt med lite mat och vin efteråt. 

Efter mötet pratade jag med mamma. Hon och mormor kommer ju ner och hälsar på mig och Carl i helgen! Det ska bli mysigt!:) Får se vad vi hittar på, vi har inte några planer ännu. 

Ha en fin dag! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s