Duktig flicka. 

Hej fina. Ikväll har vi ätit thaimat från Thap Thim på Västergatan runt hörnet från där vi bor här i Malmö. Perfekt med hämtmat därifrån om man inte känner för att laga mat. Carl tog någon slags sallad med en massa kött och jag tog en gryta med kokosmjölk, aubergine, bambuskott med mera.

Jag drack bubbel för att fira ett par roliga grejer som hänt den här veckan. Jag har kommit på att jag är ganska dålig på att känna mig stolt och nöjd över det jag gör. Det är som att jag har höga krav på mig själv och hela tiden försöker vara tillräckligt bra men känner aldrig att jag gör något bättre än jag förväntat. Som att jag alltid lyckas undvika att vara dålig/inte leva upp till men inte mer än så. Jag har nog det där typiska ”duktig flicka” i mig. Carl är bra på att peppa mig ❤️. Fler som känner igen sig?

Något att jobba på. Den här veckan är bra i alla fall!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s