När man inte kan tänka klart

God morgon fina. Igår kväll var jag verkligen helt slut. Kom som in i en liten svacka. Kunde inte tänka klart och ögonen gick i kors. Började fundera på djupa saker som det var alldeles för sent på kvällen för att tänka på. Somnade till slut i alla fall och idag känner jag mig på banan igen!:) Får ni också sådana här stunder när ni börjar fundera över ALLT?

Idag blir det en heldag på kontoret. Sedan ska jag hem och städa då mamma och mormor kommer på besök i helgen! De kommer någon gång imorgon kväll och stannar till söndag. Får se vad vi hittar på, en tur till Österlen kanske? Eller så hänger vi i Malmö. Hoppas på bra väder!

Dagens look: Pullover och byxor från H&M.

Ha en fin dag!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s