Första riktiga sommardagen i Malmö

Hej fina. Åh det känns som den första riktiga sommardagen i Malmö. Eftersom jag var iväg på konferens igår gick jag lite tidigare idag så jag och Carl kunde gå en promenad innan kvällens städning. Så härligt! Invigde sandalerna och hade bara ben för första gången i år! Får se till att måla tånaglarna någon dag här. ☀️☀️☀️

Nu blir det städning och sedan hämtmat från Thai-restaurangen på gatan intill. Tänkte kanske fira lite. Mycket roligt den här veckan. Med allt slit får man komma ihåg att belöna sig ibland helt enkelt.

Kärlek! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s