Restaurang Atmosfär i Malmö – med mamma, mormor och Carl 

Hej fina. Idag vid fyratiden kom mamma och mormor till Malmö. Jag höll på att avsluta det sista på jobbet så de fick komma upp dit en sväng, hälsa på några kollegor, se hur jag har det, dricka lite kaffe.

Vid halv fem gick vi hem och då hade även Carl hunnit komma från sitt jobb i Köpenhamn. Vi chillade lite i soffan innan vi gick till Davidshall här i Malmö för en drink och middag på restaurang Atmosfär. Det var ju så fint väder och Carl hade fått tips om att Atmosfär hade en trevlig uteservering där solen var framme längre än på andra uteserveringar på till exempel Lilla Torg.

Det var fullt när vi kom till Atmosfär men jag och mormor träffade direkt en supertrevlig bartender/servitör som nog tyckte att det var trevligt med 80+ gäst som ville dricka drinkar och äta middag så sent. Vi fick ett drinkbord och sedan ett middagsbord.

Vi beställde lite olika mellanrätter, två till tre stycken är att rekommendera. Jag och mormor började med råbiff med klassiska tillbehör som jag verkligen rekommenderar! Bästa rätten under kvällen. Så god! Som andra rätt tog jag vårkyckling (denna hade jag kanske kunnat skippa) och som tredje en till tartar på kalv. Den tartaren var lite modernare med chili, gurka med mera. God men jag föredrar nog den klassiska råbiffen.

De som serverade oss gjorde ett par missar (typ tog fel på en rätt till mamma men ordnade snabbt fram den rätta) men det gjorde faktiskt ingenting för de var verkligen supertrevliga och kompenserade oss dessutom med gratis kaffe på maten.

Vi orkade även dessert. Jag valde sorbet med champagne som verkligen var en kula sorbet som de hällde champagne över. Gott och fräscht!

Vi kom till restaurang Atmosfär vid sju och gick hem vid halv elva. En riktig helkväll och vi är så nöjda med vårt besök där. Perfekt ställe för att umgås och äta och dricka gott tillsammans. Nu sova. God natt!

 

2 reaktioner på ”Restaurang Atmosfär i Malmö – med mamma, mormor och Carl 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s