Inbjuden till Bloggmingel – outfit fixad

Hejsan fina. Tiden har verkligen flugit iväg den här förmiddagen. Imorgon ska jag på bloggmingel som jag fick en inbjudan till tidigare i vår. Det är verkligen roligt att träffas, nätverka och utbyta erfarenheter med andra bloggare och även företag som brukar vara på plats.

Det här med influencer marketing, att företagare får spridning av sina varumärken i bloggar, blir ju större och större men man vill ju såklart hitta samarbeten som känns äkta och givande. Produkter och/eller tjänster man hade kunnat tänka sig att prova och använda även fast man inte var sponsrad. Det ska bli jättekul på Bloggmingel i Malmö imorgon!

Något som alltid är svårt är ju det här med outfits. Vad ska man ha på sig på bloggmingel? Där samlas ju en massa modeintresserade (bland annat) och det brukar även vara mingelfotograf på plats så man vill ju känna sig bekväm och fin. Jag visste att jag ville ha en klänning med volanger. Jag provade ett par stycken på Zara nu på lunchen och slog till slut till på en utav dem. Blev inget färgglatt den här gången heller, haha! Nu återstår baka att bestämma vilka skor, vilka smycken och vilken väska jag ska ha till. Och med eller utan strumpbyxor? Okej hela outfiten kanske inte är fixad, men har i alla fall basen klar! 🙂

HÄR kommer du till Sweden Influencers som arrangerar Bloggmingel 🙂 Än är det nog inte för sent att anmäla sig 🙂

Min outfit på ett tidigare bloggmingel: 

Bildresultat för bloggmingel busck

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s