Redo för bloggmingel – kvällens outfit 

Hej fina. Nu är jag hemma och har hunnit svira om till kvällens outfit! Det fick bli denna svarta klänning med volangärm från Zara och en beige väska med guldkedja. Hann både duscha och dricka kaffe med Carl. Håret fick jag prioritera bort men det gör jag ju annars också!:) 

Kommer nog uppdatera på Instagram @mariabusck under kvällen och blogga om kvällen och visa bilder ikväll eller imorgon. Är även inbjuden på lite eftermingel och häng på KOL efter själva mässan och bloggminglet. Ha en fin kväll!:) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s