Influencermässa och bloggmingel på Palladium i Malmö – BILDER

God morgon. Vilken kväll det blev igår! Har svårt att samla alla intryck skriftligt i ett blogginlägg men jag har i alla fall en massa bilder som jag vill dela med mig av.

Jag gick till Influencermässan och Bloggmingel på Palladium här i Malmö till klockan fem och träffade en massa trevliga bloggare redan utanför. Vi gick in och fick varsitt band som visade om man var bloggare eller företagare.

Jag har varit på Sweden Influencers bloggmingel ett par gånger och det är faktiskt alltid lika roligt, inspirerande och givande! Så bra initiativ av Käthe och Anna och ordna ett forum för oss bloggare! Alla på plats är sociala och det är enkelt att träffa nya människor där. Jag tycker att det är kul att det finns ett forum där man får träffa andra bloggare och diskutera bloggande. Eftersom de flesta av mina vänner inte bloggar är det kanske inte alltid kul att lyssna på mitt bloggprat haha!:)

Jag pratade även en hel del med företagen och organisationerna som var på plats. Vann en box i en tävling av Hitta Box som jag ska öppna lite senare idag. Spännande!

Efter Influencermässan och Bloggmingel var vi några stycken som gick vidare för middag till KOL men det hinner jag inte skriva om nu så det får bli ett enskilt inlägg senare idag!:)

Tack Sweden Influencers, Palladium, alla bloggare och företagare för ett jättetrevlig bloggevent! Ser fram emot nästa gång!

Bilder från Influencermässa och bloggmingel

Vill du använda och dela mina bilder går det jättebra, men skriv gärna då att de kommer från min blogg och länka hit! 🙂 Bloggkärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s