Planer för sommaren och en bild från en trevlig kväll

Hej fina. Den här dagen känns både som en måndag och fredag på något sätt. Just nu mest som en måndag då jag känner mig väldigt trött men senare idag hoppas jag att fredagskänslan infinner sig! Det har ju blivit riktig sommar så man känner mest för att vara utomhus och njuta av sol och värme. Samtidigt är jag pepp på att jobba då det är en massa roliga grejer igång där :).

Det kan nog vara den första helgen på länge som jag och/eller Carl inte har något särskilt inbokat och det känns så skönt faktiskt. Vi satsar nog på att planera lite mer för i sommar. Vi kommer att vara en hel del i Sverige men blir nog även någon vecka utomlands. Sedan fyller ju Carl plus hans tvillingsyster Anna 30 så vi håller även på att planera något för det.

Bjuder på två bilder idag. En outfitbild (älskar den hundtandsmönstrade jackan från H&M) och en bild från när jag besökte restaurang KOL tillsammans med andra härliga bloggare. Anna tog bilden och jag lånade den från Käthes blogg.

Önskar er alla en fin dag! 🙂

restaurang kol9


x

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s