En glad tisdag đŸŒž

Hej fina. Den hÀr dagen har kÀnts bra, vet inte vad och varför men har haft en bra kÀnsla helt enkelt!:) KÀnde mig lugn under webinariet vi höll, deltog sjÀlv som gÀst pÄ ett annat webinarium, fick klart nÄgra grejer jag hÄllit pÄ med ett tag, vÀdret blev bÀttre och bÀttre med mera. Positiv kÀnsla!

Nu Àr jag hemma och Àter lite snabbt innan jag ska bege mig till kvÀllens kompisdate! Det kÀnns ju spÀnnande och vi ska ses pÄ en restaurang/pub jag aldrig varit pÄ tidigare. Blir nog kul! TyvÀrr hinner jag inte Àta middag med Carl men vi fÄr umgÄs lite senare ikvÀll.

Ni fĂ„r en update lite senare! 🙂 Ha en fin kvĂ€ll!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s