Maries Möhippa i Malmö – Bilder

God morgon fina!:) Nu har jag vaknat och är lite trött efter gårdagens Möhippa för min fina vän Marie. Vilken dag och kväll det blev! Helt fantastiskt! Hennes tärnor hade fixat allt så himla bra. Jättebra planerat med alla aktiviteter. Det blev aldrig stressigt utan vi kunde njuta av allt! Bubbel genom hela dagen och kvällen såklart. ❤️

Vi började med att överraska henne med frukost på sängen. Supermysigt! Sedan åkte vi till Klättercentret och Marie fick en liten lektion. Vi andra fick också prova, för mig var det första gången. Det var faktiskt riktigt kul! Ganska svårt, körde på de lätta banorna.

Efter klättercentret åkte vi till Caroli för lunch på Burgers and Friends. Där åt vi jättegoda hamburgare, glutenfri för mig!:) då hade det även blivit jättefint väder så vi fick verkligen en härlig stund i solen!

Eftermiddagen bestod av Sherlocked (vi klarade det!) och ett besök på Sparadiset. Så mysigt och roligt alltihop! På kvällen blev det middag hemma hos Kicki – jättegod lax – och sedan drog vi först ut till Bee Bar och sedan vidare till Bastard. Istället för att gå vidare gick vi sedan tillbaka hem till Kicki för en massa dans.

Så fin dag och kväll för Marie. Så glad över att jag kunde och fick vara med! Allt fantastiskt. Tack alla! 💎❤️


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s