Resa till Kreta i Grekland i sommar

Hej fina. Det här har varit en riktigt seg dag för mig och Carl men vi har äntligen bokat vår resa till Kreta i Grekland i sommar! Alltid något! 🙂

Vi klev upp vid tolvtiden, åt en lång frukost framför New Girl och vid tretiden tog vi tag i städningen här hemma. Skönt att få det avklarat. Som vanligt när vi städar fastnade jag i garderoben och fick ett ryck och började rensa ut kläder. Hittade en massa blusar jag inte använt på jättelänge så det är lika bra att rensa bort.

Har insett att jag inte får plats med nytt  i garderoben så då får jag försöka rensa ut en del. Köper ju mycket på second hand och försöker även sälja själv, på Tradera eller lämna in till till exempel SwopShop.

Tillbaka till resan som vi nu har bokat. Carl fyller ju 30 om en vecka och den helgen kommer vi att spendera i Prag tillsammans med hans tvillingsyster och bror med partners. Ska bli trevligt! Jag ville också bjuda Carl på en resa och det känns som en vecka i solen, bara vi två, blir mysigt. Jag har själv aldrig varit i Grekland men Carl var där för några år sedan och tyckte verkligen att det var fint där så det kändes som ett bra val att boka en resa till Kreta i Grekland. Så lite information om resan vi bokat. Alla bilder är från Apollos hemsida.

Vår resa till Kreta i Grekland

Jag bokade en charter till Kreta, Grekland, via Apollo och är riktigt nöjd med vår resa. Rimligt pris på flyg och boende och hotellet verkar riktigt mysigt och ligger i ett jättebra område – Platanias – nära strand och restauranger. Passar oss perfekt! Vi kan båda bli rastlösa av att bara ligga och sola så vi behöver lite restauranger, sevärdheter och andra upplevelser i närheten.

Det ska verkligen bli så mysigt att komma iväg! Jag tror det blir perfekt timing också när vi spenderat två veckor med våra familjer i Hudiksvall och på Gotland och får en vecka utomlands tillsammans innan vi ska tillbaka till våra jobb igen. Någon som varit i och/eller bott i Platanias på Kreta?

kreta2

Hotell Revekka i Platanias på Kreta

Jag fastnade direkt för Hotell Revekka när jag såg bilder. Det ska visst vara Platanias första hotell och det har riktigt bra omdömen och recensioner från andra gäster som bott där. Känns mycket lovande! 🙂 Boendet jag bokade för oss är en så kallad tvårumslägenhet med balkong. 100 meter till stranden och 150 meter till centrum där det finns en massa restauranger och butiker. Någon som bott på det här hotellet?

Längtar så mycket till vecka 31 nu.

Hotell Revekka på Kreta, Platanias.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s