Dagens planer och dagens look

God morgon fina. Vilken bra helg jag har haft! Hoppas ni hade det!:) Nu är det ny vecka men lite kortare då det ju är midsommarafton på fredag! Då fyller Carl 30 och vi åker till Prag tillsammans med hans syskon med partners!:) Jag har aldrig varit i Prag men har fått en massa bra tips från läsare här och vänner!

Igår hade vi en riktig seg start på dagen men sedan en riktig fixardag! Skönt att få lite ordning här hemma. Hoppas att det håller i sig nu! 😉 Till middag blev det lax med god hemmagjord aioli. Mums! Vi hann även med ett avsnitt House of cards innan läggdags.

Idag blir det jobb 8-17 och sedan tänkte jag gå till gymmet och svettas lite på löpbandet! Hoppas knäna håller den här gången. Så segt när det gör ont och man inte kan fortsätta springa även fast man är pepp.

Bjuder på en dagens outfit: Jeans från H&M, blus från Uniqlo, klackskor från H&M, väska ett second handfynd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s