Sherlocked Live Escape Rooms i Malmö

Hej fina ni. På Maries möhippa i lördags var en av våra aktiviteter Sherlocked som jag även varit på några gånger tidigare. De erbjuder så kallat ”Old Fashioned Entertainment” med Live Escape Rooms. Man delas upp i olika team och ska tillsammans lösa diverse mysterier för att ta sig ut ur rummen.

På Sherlocked är det Sherlock Holmes-tema i de olika rummen och mysterierna. Jättekul varje gång. Den här gången körde vi S. Holmes Vs. J. Watson. Den är perfekt om man är två lag som liksom vill tävla mot varandra. Jag kan ju inte avslöja så mycket om själva spelet men jag kan berätta att mitt lag vann och lyckades ta oss in i det andra lagets rum.

Kan verkligen rekommendera Sherlocked! Funkar som teambuildingövning med kollegorna, vännerna, laget, möhippan / svensexan m.m.

Bild från Sherlocked

Efter att vi var klara med Live Espace Room övningen på Sherlocked blev vi fotade, hela möhippa-gänget! 🙂 Vi fick med oss varsin bild hem och Sherlocked hade även laddat upp den på sin Facebooksida så bilden nedan är tagen därifrån 🙂

sherlocked

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s