Går det över av sig själv? 

Hej fina. Nu har jag precis kommit hem från jobb och sedan storhandling på ICA på Caroli. Nu ligger både jag och Carl på sängen och vilar lite innan vi ska ta tag i matlagningen. Idag blir det tacos med vegetarisk färs (det du Sandra 😉). 

Jag har fått sjukt ont i ena skulderbladet. Känns som det gör när man har nackspärr men istället för i nacken sitter det i skulderbladet. Någon låsning av något slag? Vad gör man åt det? Går det över av sig själv? Vill inte ha ont. 

Idag blev det en rätt intensiv men rolig dag på jobbet. Jag och nya kollegan Daniel spelade in tutorials och sedan satt jag och förberedde nyhetsbrev. Dagen gick lite för snabbt men vi hann i alla fall med en hel del. 

Nu ska vi sätta igång med matlagningen. Bjuder på en selfie från en solig promenad här i området. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s