Recension av filmen Rough Night

Hej fina. Tänkte att jag skulle skriva en liten recension om filmen Rough Night som jag och Marie såg på bio i fredags. Jag visste väldigt lite om filmen innan, men hade koll på att den skulle handla om en möhippa. En riktig feel good-film tänkte jag att det skulle vara, och bra uppladdning inför Maries möhippa som ju var dagen efter (men det visste hon inte då;).

Filmen Rough Night handlar om fem kvinnor som hängde ihop under collagetiden och som nu många år senare återförenas för en möhippa då en av dem (Spelad av Scarlett Johansson) ska gifta sig. Allt börjar bra, de är glada, öppnar skumpan redan på flygplatsen och åker till Miami för en riktig festhelg. Men allt går såklart inte som de tänker sig. Jag tänker inte avslöja vad som händer men plötsligt händer något oväntat och filmen blir till något helt annat, tyvärr till det sämre.

Jag gillar verkligen karaktärerna och skådespelarna som är med i Rough Night men de budskap som filmen förmedlar känns väl lite sådär. Typ droger är roligt och allvarliga brott KAN vara okej om de som drabbas själva är kriminella?

Hur som helst, det var roligt att gå på bio och jag kände för en riktig tjejfilm och det var ju passande att se en film om en Möhippa med Marie just den här fredagen. Något som är självklart är att hennes Möhippa blev så mycket bättre än Scarlett Johanssons karaktärs 🙂

Här kan ni läsa mer om filmen Rough Night.  (Bild från IMDB)

roughtnightmovie

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s