YouTube-kanal nästa för mig?  

affiliatebild2
God morgon fina. Nu på jobbet håller jag på med ett projekt för att vi ska börja använda oss av mer video i vår marknadsföring. Något jag redan har lärt mig är att det är sjukt svårt och att jag själv verkligen är kataatrof på film! Jag skelar, rör mig jättekonstigt och blandar olika dialekter. Hemskt! 😂

Nu är det ju riktigt populärt med video även i bloggvärlden och någon gång har jag väl tänkt tanken att börja vlogga, i alla fall ha någon vlogg-session då och då. På sikt en YouTube-kanal? Hur som helst har jag nu förstått att det ska jag verkligen inte ha! Det blir inget prat framför kameran för mig.

Har även fått stor respekt för de som faktiskt jobbar och är mycket framför kameran. Programledare, nyhetsankare, hallåor (finns de kvar?!), YouTubers – wow! Ni gör ett fantastiskt jobb!

Dagens outfit: Klänning och pumps från H&M, väska från Ralph Lauren (finns HÄR)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s