Lindner Hotel Prague Castle – framme och incheckade i Prag

Hej fina. Nu är vi äntligen framme i Prag och har mött Anna, Johan, Albin och Martina. Vi åkte taxi från flygplatsen och kom faktiskt billigare undan än vad chauffören sa innan vi klev in. Snyggt! Vi åkte direkt till vårt boende, Lindner Hotel Prague Castle, som ligger en bit från centrum men som verkar bra. Vi fick lämna våra väskor men inte checka in direkt.

Vi gick in till stan och det är kanske inte en promenad att rekommendera i högklackat ;). Mycket kullersten. Det gick dock bra och vi strosade i riktigt mysiga kvarter här i Prag. Riktigt fin stad med många gamla tjusiga byggnader. Vi stannade för lunch där de andra drack öl på tapp medan jag såklart beställde in ett glas rött istället Vi var alla nöjda med maten också!  Jag beställde fläskfilé med grönsaker. Mums!

Sedan gick vi i lite butiker och kollade på det berömda astronomiska uret. Tjusig klocka det där! Det fanns även en del butiker i området så jag svängde in en sväng på Furla men köpte inget. Kan bli mer shopping imorgon, får se lite.

Nu är vi incheckade på hotellet och har fått tillgång till våra rum. Passar på att vila lite innan kvällens middag ute på någon restaurang. Det känns att man varit uppe sedan 04.40…

Hoppas ni har det bra!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s