Slutet. Tårarna. Tomheten. 

Hej fina. Än en gång hakade WordPress-appen upp sig och allt jag skrivit försvann. Hade skrivit ett långt inlägg om TV-serien Skam. Ikväll såg vi det allra sista avsnittet. Så sorligt att en så bra serie nått sitt slut. Den är verkligen det bästa som visats i TV sedan Torka aldrig tårar utan handskar. 

Det sista avsnittet av Skam var verkligen bra. Vad jag grät, för det fina och sorgliga. Kommer verkligen att sakna serien och karaktärerna man fått lära känna under seriens gång, vissa mer än andra. Fanns ju de jag hade velat se mycket mer av! 

Nu när vi sett det allra sista avsnittet av Skam känner jag mig lite tom. Får kanske se om alla säsonger? Eller hitta en serie som är lika bra? Finns det? Skam tog ju upp så mycket viktiga ämnen som vi behöver lyfta fram mer och förstå bättre. 

Takk for alt, Skam. Nu sova! God natt! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s