Var är jag? 

God morgon fina. Hoppas ni har sovit gott! Jag sover riktigt bra nu. Vaknar inte en enda gång under natten. I morse vaknade jag i och för sig och undrade: var är jag? Det var som att jag var säker på att jag inte var hemma utan på hotell men fattade inte var. Tog säkert någon minut innan jag faktiskt kom på att jag ju var hemma. Konstigt!

Idag hoppas jag på en effektiv dag på jobbet, som gårdagen. Ska publicera en nyhet och planera för hösten tänkte jag. Det märks att det är semestertider för det är inte mycket folk på jobbet just nu. Både bra och dåligt. Mer arbetsro typ.

Nu frukost. Dagens outfit: jeans från H&M, skjorta från Bikbok. Bandet jag gjort en rosett av tillhör egentligen en annan skjorta  från H&M. Älskar sådana detaljer! Ger ju en helt annan look än om jag bara haft jeansen och skjortan!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s