Nya väskor från Jimmy Choo och Kookai

affiliatebild2
Hej fina. Har inte berättat om mina senaste fynd från Tradera. Två halvstora väskor från Kookai och Jimmy Choo x H&M. Jag betalade 200 SEK totalt för båda. Ibland älskar jag Tradera! Har varit på jakt efter en väska med leopard print att piffa upp alla mina svarta och/eller vita outfits med. Denna blir perfekt!

Jag upptäckte Kookai när jag var i femtonårsåldern, det var ett av mina favoritmärken då och håller än tycker jag. Märket finns bland annat hos Zalando. 

Det som jag gillar med de här väskorna är att de är rymliga utan att vara klumpiga och sedan kan man även ta av och byta ut kedjan på båda vilket jag också uppskattar. Den översta bilden är på väskan från Kookai och den understa på Jimmy Choo x H&M. Invigde Kookai-väskan härom helgen när jag var ute med Marie 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s