Jag vann en lyxig weekend i Båstad! 

Hej fina. Idag fick jag en sådan glad nyhet i ett meddelande på Instagram. Jag är med på en sajt som heter Buzzador där man kan anmäla sitt intresse för att få prova produkter och tjänster, ofta gratis, om man samtidigt marknadsför dem i sina sociala medier-kanaler. Under juni har jag varit en buzzador för Polaroid Eyewear och ett par solglasögon som Måns Zelmerlöv varit med och tagit fram. 

Det var också en tävling där den bästa promotern skulle vinna en lyxig weekend i Båstad med hotellpaket på Hotel Riviera Strand och gratis inträde på Summer On Festival. Allt för två personer. Jag vann! Jag blev jätteglad! Inte ofta jag vinner tävlingar men nu har det varit ett par stycken på kort tid. Kul! 

Tyvärr kommer jag och Carl bara kunna nyttja en av nätterna, fredag till lördag, då vi ska åka vidare till Halland och Carls familj och släktingar sen men det är ju alltid något! 😄 Vi kommer ju att ha det supertrevligt i Halland också! ❤️ Så glad är jag ❤️. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s