Promenad, korvgryta och helgplaner

God morgon fina. Igår efter jobbet gick jag och Carl en promenad längs Ribban. Det är så härligt att kunna nyttja kvällarna nu i sommartider. Dock började det spöregna på vägen tillbaka men det var en härlig tur ändå 😄.

Till middag gjorde vi en jättegod korvgryta. Jag hackade i alla fall grönsaker och gjorde en bra playlist vi båda kunde lyssna på. Det är Carl som är mästerkocken i det här hemmet men jag vill lära mig mer om matlagning. I alla fall så det inte blir kaos när jag lagar till något. Typ översvämning och brinnande kastruller 😩. Delar receptet senare i alla fall!:) Det blev riktigt gott!

Annars pratade vi lite om helgen. Det blir ju att vi åker till Båstad på fredag kväll och stannar där till typ lördag lunch. Det jlir mysigt! Har inte kollat upp den där festivalen än, som jag också vann biljetter till, menvi får ju gå dit en sväng i alla fall.

Dagens outfit: Skor från Din Sko, jeans från H&M, skjorta från H&M (har satt dit rosetten själv), kavaj från Filippa K (ad-link).

Ha en underbar dag! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s