Restaurang Drumbar i Malmö – date och middag 

God morgon fina. Det var så fint väder igår och efter jobbet bestämde jag och Carl oss för att äta middag ute på någon restaurang på Lilla Torg här i Malmö. Vi hamnade på uteserveringen på Drumbar som hade bra kvällssol. Uteserveringen såg först helt full ut men precis när vi skulle ge upp var det flera som var på väg därifrån och vi fick ett bord.

Drumbar är en Skotsk pub – den enda i Malmö – och restaurang med både traditionella skotska rätter som haggis men även en varierad meny från både det svenska och skotska köket. Den ligger som sagt på Lilla Torg på sidan som har kvällssol längst vilket såklart är ett stort plus!

Jag beställde en vegetarisk risotto med svampragu och Carl valde ribs. Min risotto var verkligen hur god som helst! Har faktiskt alltid varit väldigt nöjd med maten när jag ätit på Drumbar. Vällagat och riktigt gott! Har varit där kanske fem gånger och det lär garanterat bli fler!:) Trevlig personal också, fortfarande lite ovant att prata engelska på en svensk restaurang men varför inte liksom :). Jag älskar att det finns så många restauranger i Malmö med mat från världens alla hörn.

I morse vaknade jag först klockan fyra med världens huvudvärk, snuva och halsont. Lyckades somna om och hoppades att lite mer sömn skulle ta bort det onda men nej jag mådde inte bra klockan halv sju heller. Tog mig ändå upp för att känna efter men bestämde mig för att jag blir hemma idag. Har lite att knappa med på jobbet men det kan jag göra här hemma så slipper jag smitta kollegorna.

Bjuder på några bilder från vårt besök på restaurang drumbar igår. Jag som hade solglasögon fick sitta i solen. Nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar Nyhetsmorgon. Ska orka gå upp och göra kaffe snart, annars blir garanterat huvudvärken värre.

Hoppas ni mår bra. Ha en fin dag!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s