Tåg från Malmö till Båstad

affiliatebild2
Hej fina. Jag mår mycket bättre idag så jag ska ta mig till jobbet. Får kanske isolera mig i ett av mötesrummen så jag inte nyser och hostar på kollegorna. Hoppas att jag kan känna mig frisk hela dagen, kvällen och helgen!

Vid fyratiden ska jag hoppa på ett tåg från Malmö till Båstad. Carl hoppar på i Helsingborg. Det fick bli så. Jag räknar med att hinna hem en sväng innan för att plocka upp packning så jag slipper släpa med mig den till jobbet.

Jag ser verkligen fram emot den här helgen.  Tänk att jag vann en weekend med hotell och festival i Båstad! Känns så sjukt att JAG vunnit. Jättekul såklart.

Inte ofta jag och Carl är hemma på helgerna nuförtiden men man får samtidigt ut mycket mer av ledigheten när man är iväg känner jag. Annars blir det lätt att man sover bort halva dagen och ägnar den andra halvan åt att städa och så.

Nu kaffe innan jobb. Ha en fin dag!

Dagens outfit:

Ny blus från Zara (fynd på Tradera – 1 krona), byxor från H&M, väska från Ralph Lauren (finns HÄR – med 40% rea).

En reaktion på ”Tåg från Malmö till Båstad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s