En vän jag inte träffat på länge

Hej fina. Det här med att bara bestämma sig gör att ”nu är jag frisk” fungerade inte riktigt. Och det borde jag ha lärt mig nu efter att jag flera gånger gjort precis så och sedan blivit sämre någon dag efter.

Hade feber igår och känner mig typ ännu sämre idag så blir hemma. Så segt, har en massa jag behöver hinna få gjort innan semestern…

Några bilder från gårdagen nedan. Träffade min kompis Sara och hennes sambo Tomas för en fika i Halmstad innan vi åkte tillbaka till Malmö. Jag och Sara har inte setts på många år så det var kul att höra det senaste:). Man får passa på att ses när man är i samma del av landet.

Nu vila vidare. Hoppas ni mår bra!

En reaktion på ”En vän jag inte träffat på länge

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s