Djungelbox från Glossybox

affiliatebild2
Hej fina. Igår fick jag äntligen min djungelbox från Glossybox. Har i flera veckor sett en massa influencers visa upp innehållet i sin djungelbox och har undrat när jag ska få min egentligen. Hade jag inte fått min box igår hade jag hört av mig.

Den här djungelboxen från Glossybox innehåller en massa bra produkter för min semester nu i sommar. Mitt förra torrschampo har precis tagit slut så det var perfekt att få ett nytt från Maria Nila nu i den här boxen. Har även varit i behov av en bra after sun lotion som också djungelboxen innehöll 🙂

Innehåll i djungelbox från Glossybox

1. MARIA NILA Style & Finish: Torrschampo som fräschar upp, ger volym och motverkar fett hår. Man får även ett skydd mot UV-strålning och produkten är helt vegansk.

2. THE BEAUTY CROP Glow Milk Illuminating Milk: Highlighter som ger ett fuktigt, fräscht och hälsosamt ”glow”.

3. BELLAPIERRE Banana Setting Powder: Löspuder sm korrigerar röda toner och jämnar ut hudtonen.

4. MONU PROFESSIONAL SKINCARE Soothing After Sun Lotion: Perfekt att ta på efter en dag på stranden. Svalkande, återfuktande lotion med aloe vera för ansikte och kropp.

5. BIORÈ Self Heating One Minute Mask: Djuprenande ansiktsmask som drar åt sig smuts och orenheter ur porerna.

Unna dig en egen prenumeration hos Glossybox här.

Det ska bli spännande att prova produkterna under min semester. Hoppas på mycket sol :). Bara några jobbdagar kvar innan ledigheten kickar igång på riktigt. Redan på fredag åker vi till Bohuslän för några dagar i Hamburgsund där vi har soommarställe. Kommer bli en hel del umgänge med släktingar men också lugna dagar på stranden om vädret är på vår sida. Sedan åker vi vidare till Hudiksvall där jag planerat in några dejter med mina vänner som jag inte träffar så ofta.

Nu ska jag jobba vidare. Ha en underbar dag fina ni 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s