En som vet hur jag blir frisk

God morgon fina. Så segt att vara sjuk men nu känner jag mig piggare igen och tänkte ta mig till jobbet. Har ett par tutorials att spela in med en kollega så synd om vi inte skulle hinna göra det innan jag går på semester.

Jag låg verkligen och sov och vilade hela dagen igår. Carl var och spelade volleyboll direkt efter jobbet så han kom hem strax innan åtta. Han hade köpt blommor, choklad och Elle. Han vet verkligen vad jag behöver och vill ha när jag är sjuk ❤️. Bästa sambon!

Nu dricka en massa kaffe innan jobb. Ha en underbar dag!

2 reaktioner på ”En som vet hur jag blir frisk

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s