Tre dagar kvar

affiliatebild2

God morgon fina. Var riktigt trött i morse då jag kom i säng alldeles för sent igår. Sömn är viktigt för mig och sover jag för lite reagerar kroppen och jag blir sjuk. Hoppas den här dagen kan flyta på i alla fall. Tre jobbdagar kvar innan semester. Ska bli så skönt!

Jag jobbar hemma på morgonen då jag ska på möte i Lund senare på förmiddagen. Har en del att förbereda. Man hamnar efter lite när man är sjuk. Ska nog gå bra.  Vi ska planera en större kampanj som vi ska köra under hösten. Kul!

Ikväll ska jag och Carl äta räkor och jag älskar ju ostron och tänkte hinna till Saluhallen för att köpa ett par stycken. Mums! Nu ska jag dricka kaffe och se Nyheterna. Ha en underbar dag!

Dagens look: Skor och byxor från H&M, skjorta från STOCKH LM (liknande av samma märke här), kavaj från Filippa K, väska från Ralph Lauren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s