Smögen med lunch på Göstas Fiskekrog

Hej fina. Idag blev det en lång sovmorgon och det var nog rätt dag att ha det då det ösregnade under hela förmiddagen. Vid halv tolv bestämde vi oss för att åka till Smögen för shopping och lunch på restaurang Göstas Fiskekrog.

Vi åker till Smögen varje sommar och jag tycker att det är jättemysigt att strosa runt på Smögenbryggan. Det blev ingen shopping för någon av oss men vi åt jättegod lunch på restaurang Göstas Fiskekrog. Mamma och mormor tog varsin soppa med räkor, Carl tog Moules Frites och jag beställde räkor med aioli. Jättegott! Goda räkor! Mysig miljö inne restaurangen också. Rekommenderar restaurang Göstas Fiskekrog om du är i Smögen! 😊

Efter lunchen åkte vi hem och jag och Carl gick ner till badplatsen och solade, lyssnade på ljudbok / podcast och badade! Det blev mitt andra dopp den här sommaren. Det var verkligen iskallt i vattnet, inte alls skönt. Doppade mig och gick upp direkt.

Nu ska vi göra i ordning middag och äta. Måste packa ikväll också. Imorgon åker jag, Carl och mamma upp till Hudiksvall! 😊

Bilder från idag:2 reaktioner på ”Smögen med lunch på Göstas Fiskekrog

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s