Stopp i Karlstad

Hej fina. Nu har vi precis åkt vidare efter ett första stopp för lunch i Karlstad. Jag har knappt varit i Karlstad tror jag, eller som barn var vi här och hälsade på vänner till familjen ibland men det minns jag inte mycket av.

Vi åt i alla fall lunch på O’learys mitt i smeten. Välbehövligt! Tog Caesarsallad som vanligt. Nu åker vi vidare norrut. Måste bara stanna för att köpa med oss take away-kaffe. Behöver verkligen flera koppar kaffe varje dag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s