Fina möbler hos AZ Design

azdesignbild
Hejsan fina. Jag älskar ju inredning och letar alltid nya butiker, hemsidor och bloggar för inspiration och även shopping. Vill tipsa om en webbutik som heter AZ Design som jag blev rekommenderad härom veckan.

Webbutiken AZ Design producerar och designar stoppmöbler och säljer till både privatpersoner och olika typer av företag och verksamheter. De har dels färdiga möbler men kan även skräddarsy helt efter kundens egna ritningar och önskemål – helt utan begränsningar vad gäller mått, vinklar och former.

Deras sortiment består av soffor, fåtöljer, sittpuffar, fotpallar, sänggavlar och sängramar och deras kunder består främst av arkitekter, inredningsföretag, designers, restauranger, hotell och privatpersoner.

Jag är ju ett stort fan av lounge-miljöer och har hittat en massa fina produkter bland AZ Designs Loungemöbler och framför allt LoungefåtöljerAllt i Skandinavisk stil såklart eftersom jag älskar den stilen på inredning. Bra inspiration till vardagsrummet. Synd bara att man inte bor lite större som i hus då man verkligen hade kunnat ha en lounge. Kanske vi gör om vår hall och lounge på jobbet någon gång, då vet jag var jag ska kolla efter inspiration och produkter! 🙂

Mina tre favoriter bland loungefåtöljer hos AZ Design

 1. Loungestol Gliss 
  Snygg loungestol i skandinavisk stil. Finns i två olika färger och man kan även välja mellan två olika medar. Jag tycker att de vita är snyggast men alla har ju sin favoritfärg 🙂
  loungefatolj1
 2. Loungestol Ninfea
  Loungestol som finns i fyra olika färger. Neutrala och fina. Såklart föredrar jag de vita men kolla själv vilken färg du gillar bäst.

  fatolj22

 

 1. Loungestol Gliss Swing sits sand
  Loungestol och gungstol som finns i färgerna vit och sand. Man kan även köpa överdragsklädsel som tillägg.

  fatolj3

Det var mina tre favoriter bland AZ Designs Loungefåtöljer. Har du planer på att få till en fin lounge eller vill drömma dig bort bland fina loungemöbler så har du hittat rätt!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s